Strona:     1 | 2

Chleb pszenny - żytni

Produkowane metodą dwufazową z wyposażeniem naturalnej fermentacji. Tradycyjny proces wypieku powoduje, że chleb ten utrzymuje długo świeżość, nie czerstwieje i nie kruszy się. Cieszy się ogromnym popytem u konsumenta.

 

Chleb domowy

Proces produkcji oparty na dawnej technologii stosowanej przy wypieku chleba przez gospodynie wiejskie. Rozczyn naturalnie fermentujący przez 12 godzin powoduje niepowtarzalny smak tego chleba.

 

Chleb graham

Zawiera duży udział pszenicy z pełnego przemiału z dodatkiem otrąb pszennych. Posiada wybitne walory smakowe i odżywcze. Poprawia apetyt i reguluje przemianę materii. Polecany przy dietach niskokalorycznych.

 

Chleb powszedni

Produkowane metodą dwufazową z wyposażeniem naturalnej fermentacji. Tradycyjny proces wypieku powoduje, że chleb ten utrzymuje długo świeżość, nie czerstwieje i nie kruszy się. Cieszy się ogromnym popytem u konsumenta.

 

Chleb razowy

Pieczywo mieszane. Zawiera duży udział pszenicy z pełnego przemiału z dodatkiem otrąb pszennych. Posiada wybitne walory smakowe i odżywcze. Poprawia apetyt i reguluje przemianę materii. Polecany przy dietach niskokalorycznych. „Smak polskiej wsi”

 

Chleb słowiański

Jest to pieczywo pszenne. Tradycyjna metoda , zapewniająca dużo czasu na dojrzewanie ciasta sprawia że pieczywo posiada bardzo puszystą konsystencję , niezwykłą świeżość i wyrazisty aromat oraz atrakcyjny wygląd. „Powrót do natury"

 

Chleb pszenny

Pieczywo pszenne z dodatkiem maku. Charakteryzuje się wysokimi walorami smakowymi i odżywczymi, dostarcza organizmowi łatwo przyswajalne składniki odżywcze.

 

Chleb wieloziarnisty

Głównymi składnikami to pszenica łamana, siemię lniane, ziarno soji i słonecznika. Wszystkie te składniki wzbogacają podstawową dieteę żywieniową w niezbędne witaminy i mkroelementy.

 

Chleb orkiszowy

Pieczywo mieszane z dodatkiem mąki orkiszowej i ziaren orkiszu na zakwasie z mąki żytniej. Posiada niezwykłe właściwości smakowe i zdrowotne. „Orkisz to zdrowie”

 

 Następna strona...